Aanbod zakelijk ontwerp

werkwijze yvonne ontwerpt

Wanneer jij een klant of gast ontvangt binnen je bedrijf, dan ben jij de eerste indruk van je bedrijf. Althans, dat denken we best vaak. Maar de eerste indrukken krijgt de bezoeker eigenlijk al voor dat moment. Door rond te kijken en het interieur in zich op te nemen.

In je huisstijl begint je imago, daar begint ook de eerste communicatie met de klant. Een krachtig en passend interieur is echter niet alleen mooi voor bezoekers, het verhoogt en inspireert bovendien uw werknemers en zal positief bijdragen aan de bedrijfsresultaten.

Bij een zakelijk ontwerp zoek ik naar de kernwaarden van jouw bedrijf (waar staan jullie voor, wat willen jullie uitstralen?). Ik probeer samen met jou de juiste huisstijl te vinden en zo tot een concept te komen.

Je kunt bij Yvonne Ontwerpt terecht voor een compleet interieurontwerp en styling van je hotel-, kantoor-, horeca- of winkel. Maar ook bijvoorbeeld voor je B&B of Tiny House, door levensecht virtual reality beelden kan jouw bedrijf kan je deze al presenteren voordat deze er überhaupt staat.

Een zakelijk interieurontwerp is daardoor altijd maatwerk.

Zakelijk interieur

maatwerk ontwerp

Dit ontvang je van mij

Een maatwerk ontwerp kan opgebouwd worden uit onderstaande elementen.

+ Persoonlijke kennismaking op locatie om je wensen te bespreken
+ Uitgebreide intake met huiswerkopdracht
+ Uitgebreide uitwerking vertaling bedrijfshuisstijl, concept en kernwaarden.
+ Onderzoek ideale indeling – 2D plattegrond met 3 verschillende indelingen voorstellen
+ Moodboard met sfeerbeelden
+ Kleuradvies
+ Tussentijdse afspraak – stijl, indelingen en kleur
+ Plattegrond met indeling op schaal
+ Het kleurenplan
+ Het materialenplan
+ Raamdecoratie advies
+ Het meubelplan
+ Maatwerk meubelontwerp
+ Verlichtingsplan
+ Inclusief shoppinglist met hyperlinks
+ Meerdere fotorealistische 3D-beelden van het ontwerp
+ 360 graden panorama, kijk via je mobiel of computer alvast rond in je nieuwe interieur
+ Persoonlijke ontwerppresentatie – Papieren adviesboekje & kleurstalen
+ Virtual reality film; Live door je nieuwe ruimte lopen.

Dit is je
investering

Prijs op aanvraag

Interieur werkwijze

Gerealiseerd project

kantoorpand Duiven

De mannen van dit technische bedrijf voelde zich totaal niet thuis in hun kantoorpand in Duiven. De witte muren en rommelige basis straalde niet uit welke dienst en kwaliteiten dit bedrijf leverde. Nieuwe kleuren en een andere indeling leverde rust, ruimte en extra werkplekken. Momenteel is dit project in hun kantoorpand in Duiven in uitvoering.

Gerealiseerd project

kantoorpand Deventer

Vanuit een te kleine donkere kelder groeide dit jonge ambitieuze bedrijf uit hun jas. Een nieuw kantoorpand in Deventer moest wel het gevoel van het bedrijf uitstralen. Voor deze geheel nieuwe locatie moest het interieur ong, fris en flexibel ogen, want ze zijn nog lang niet uitgegroeid. Zo bevindt het kantoorpand in Deventer zich in een compleet nieuwe sfeer!
Interieur werkwijze
Interieur werkwijze

Gerealiseerd project

kantoorpand Laren

“Ik zocht een praktische multifunctionele indeling van mijn kantoorpand in Laren, die het mogelijk maakt om samen hard te werken en hard te genieten. En dat is gelukt! Yvonne heeft heel praktisch meegedacht en letterlijk op locatie een visuele indruk gegeven van mijn kantoorpand in Laren. Dat werkte heel goed. Dus als je een interieurontwerp zoekt dat past bij jou en het maximale haalt uit je ruimte, dan moet je bij Yvonne zijn!”

heb je vragen of
andere wensen?

FAQ

veelgestelde
vragen

In welke regio werk je?

Ik werk in een ruime regio vanuit mijn woonplaats Laren, Gelderland. Je hebt mijn interieurontwerpen al kunnen vinden in Gelderland, de Achterhoek, Lochem, Deventer, Twello, Bathmen, Holten, Rijssen, Twente, Markelo, Almelo, Hengelo, Enschede, Raalte, Zwolle, Zutphen, Vorden, Lichtenvoorde, Doetinchem, Aalten, Arnhem, Apeldoorn, Overijssel.

Tegenwoordig kan er heel erg veel online, maar ik kom ook erg graag naar je toe. Lijkt dit je wat? Neem dan gemakkelijk contact met me op voor een afspraak!

Wanneer start je met een interieurontwerp?

Voor mij is het handig om zo snel mogelijk te starten met een interieurontwerp! Tijdens de bouw of verbouw van een woning is alles mogelijk, maar je moet ook voeg al veel beslissingen nemen. Daardoor kan het zijn dat er straks geen lichtpunt zit waar je dat graag zou willen. Vroegtijdig samen een indeling maken kan je deze keuzes makkelijker maken en deze situaties voorkomen. Ook hebben veel materialen en meubels een bepaalde levertijd. Vandaar dat het zo snel mogelijk starten van een interieurontwerp cruciaal is!

Hoe lang duurt het maken van een ontwerp?

Vraag jij je af hoe lang het maken van een interieurontwerp duurt? Dat is zeer begrijpelijk! Er komen natuurlijk vele elementen bij kijken. Vanaf het intakegesprek tot aan de eindpresentatie zijn we gemiddeld 8 tot 12 weken bezig met het maken van een ontwerp, afhankelijk van de grootte van het project. Elk project is en loopt anders. Daarom krijg je bij de offerte ook een passende planning voor het maken van jouw interieurontwerp.

Wat als we geen match zijn en de kennismaking tegenvalt?

Een fijne energie en goede samenwerking is de belangrijkste basis voor het ontwerp. Als dit geen match tijdens onze kennismaking blijkt te zijn en het manier van denken tegenvalt vanuit jouw of mijn kant, dan laten we het bij de kennismaking.

Wordt er een aanbetaling van mij verwacht?

Ja. Er wordt altijd een aanbetaling van 25% verwacht voor het reserveren van de tijd voor het project.

Kan ik Yvonne Ontwerpt ook inhuren op basis van uurloon?

Je kunt Yvonne Ontwerpt zeker inhuren op basis van uurloon! Vooral bij een maatwerk project is dit voor jou interessant. Maar ook als je liever met een door jou zelf bepaald budget wilt werken kunnen we samen afspreken wat ik daarbinnen voor jou kan betekenen.
Voorafgaand aan de werkzaamheden kan een schatting van het aantal uren gemaakt worden. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan wanneer je beslist mij in te huren op basis van uurloon!

Wat is het verschil tussen een interieurontwerper, interieuradviseur, interieurstylist of een binnenhuisarchitect?

Je kunt Yvonne Ontwerpt zeker inhuren op basis van uurloon! Vooral bij een maatwerk project is dit voor jou interessant. Maar ook als je liever met een door jou zelf bepaald budget wilt werken kunnen we samen afspreken wat ik daarbinnen voor jou kan betekenen.
Voorafgaand aan de werkzaamheden kan een schatting van het aantal uren gemaakt worden. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan wanneer je beslist mij in te huren op basis van uurloon!